Részletes leírás

Kedves Segway Túrázók!

11 órai kezdettel kedvezményes Segway belvárosi túrát inditunk. Ezt a túrát azoknak ajánljuk akinek megfelelő ez az időpont és a nagyobb létszám. A betanitással együtt 1,5 óra az idő tartam. Javasoljuk, hogy legalább 2 nappal a túra elött foglaljon időpontot. A foglalást előleg fizetésével tudja megerősiteni! 

Fedezze fel Budapest belvárosának minden jelentős történelmi emlékműveit, és látnivalóit mindössze két óra alatt! A városnézés soha nem volt még olyan egyszerű, fáradtságmentes és élménydús mint egy Segway-jel.

Néhány perc gyakorlást követően a túra megkezdődik, és 2 óra alatt, akár egy egész napra való látnivalót is megtekinthet: a Váci utcát, a Vörösmarty teret, a belváros híres nevezetességeit, az Erzsébet téret, az Andrássy utat, az Operaházat, a látványos Szent István Bazilikát, a Parlamentet, a Budai vár csodálatos látványát a Duna partról, a Lánchidat, a Tudományos Akadémiát, a Duna korzót, mely a Lánchíd és az Erzsébet híd között húzódó egyik legszebb európai folyópart, a Pálos kolostort, amely a legősibb épület Budapestben és a Római birodalom határait védő egykori település romjait.

Elérhető túra időpontok

  • Időpont
    Időtartam 1.5 óra
    Ár 29,90 € / fő